Werkwijze

Het eerste contact:
Tijdens het eerste contact via de mail (info@opruimfabriek.nl) of telefoon (06-41165814) hebben we een vrijblijvende kennismaking waarin je je eerste vragen kunt stellen. Tijdens dit contact plannen we eventueel een intakegesprek in.  

Het intakegesprek:
Dit duurt ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek bekijken we de huidige situatie en kijken naar de ruimte of plek die je wilt opruimen. We bespreken het plan van aanpak en kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Aan de slag:
Tijdens de afgesproken uren ga ik als personal organizer / opruimcoach samen met je aan de slag en pakken we stap voor stap datgene aan waar je het meest tegenaan loopt. Jij beslist wanneer je welke stappen wilt nemen en maakt de keuzes. Ik begeleid je in je keuzes zodat het opruimen makkelijker wordt. 

Uiteraard kan je het opruimen ook volledig uit handen geven en ga ik als opruimcoach bij jou aan de slag. Ik kom dan je ruimtes, kasten, keuken etc. opruimen en ordenen. Spullen waarvan ik denk dat ze overbodig zijn zal ik apart zetten, zodat je later zelf kunt kijken wat je ermee wilt doen.